Gepubliceerd op 05 Juli 2019 om 10.14 uur

Voorzitter voetbalvereniging Koudekerk per direct opgestapt

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Marco de Jong heeft zijn functie als voorzitter van voetbalvereniging Koudekerk per direct neergelegd. De reden is een onoverkomelijk verschil van inzicht, zegt de voorman. De Jong stond bijna twee jaar aan het roer van Koudekerk.

De Jong wil niet ingaan op wat het onoverkomelijke verschil van inzicht is geweest. Ook een aantal andere bestuursleden van de voetbalclub wenst niet te reageren. De vereniging houdt het bij een inmiddels op de website geplaatste korte verklaring waarin De Jong wordt bedankt voor zijn tomeloze energie en inzet.

'Opeenstapeling van situaties'

'Een opeenstapeling van situaties, gebeurtenissen, discussies, commentaar en meer, wat ik mij persoonlijk aantrek en waardoor ik vaak wakker lig, hebben mij doen besluiten dat deze functie niet voor mij is weggelegd. Helaas heeft zich dat geuit in een emotioneel opstapmoment wat ik betreur, echter is dat nu een onomkeerbare situatie', schrijft De Jong op zijn persoonlijke facebookpagina.

De Jong, die zeven jaar actief is geweest bij de voetbalclub, nam in september 2017 de voorzittershamer over van Michel van Triest. 'Ik wens de vereniging veel goeds toe en ik zal ik nog steeds bij mij eigen kinderen komen kijken en daar zelfs leider zijn. De functie voorzitter zal ik helaas met veel pijn in mijn hart naast mij neerleggen. Ik wens het bestuur veel succes voor de komende jaren, die ik met veel vertrouwen tegemoet zie.'

advertentie
.
advertentie