Wandelfanaten opgelet: inschrijven voor Alphense Avond4Daagse nu mogelijk

ALPHEN AAN DEN RIJN - Deelnemers aan de Alphense Avond4Daagse kunnen zich vanaf nu aanmelden bij de organisatie. Het wandelevenement vindt plaats van maandag 22 tot en met donderdag 25 mei, waarbij iedere avond een andere route van vijf kilometer wordt gelopen.

Fanatieke wandelaars vanaf zes jaar en ouder kunnen zich aanmelden via de website van de Alphense Avond4Daagse. Deelnemers kunnen individueel meelopen, maar ook in een groep van bijvoorbeeld klasgenoten of leden van een sportvereniging. 'Iedere avond halen de deelnemers stempels op aan het begin, tijdens en aan het einde van de wandeling. Op de vierde avond krijgen de deelnemers een medaille, als alle stempels behaald zijn', meldt de organisatie.

Vanaf dit jaar is de organisatie van de Alphense Avond4Daagse in handen van Stichting Vakantiespel. 'Natuurlijk zijn er enkele veranderingen', vertelt voorzitter Stefan de Graaf. 'Zo hebben we het evenement van een nieuw logo voorzien dat goed bij onze stichting past. Maar aan de opzet en de inhoud van het evenement verandert nauwelijks iets.'