Wat vind jij van het televisiekanaal van Studio Alphen? Vul de korte vragenlijst in

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Bij Studio Alphen zijn we continu bezig om de lokale omroep te verbeteren. Om ons televisiekanaal nog beter aan te laten sluiten op de behoefte van de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, willen we je graag een aantal vragen stellen.

Op dit moment bestaat de televisieprogrammering uit Studio Alphen Nieuws, Sport Lokaal, Alphens Filmjournaal en PuurPodium. Wij zijn benieuwd wat jij van deze programma's vindt en wat voor soort programma('s) je mist.

Laat het ons weten via een korte vragenlijst. De enquête invullen duurt slechts enkele minuten en kan via deze link.

Ontwikkelingen

Onlangs is Studio Alphen verhuisd naar Theater Castellum. Mede dankzij een donatie van 30.000 euro van Stichting Fonds Alphen en Omstreken is het mogelijk geweest om zowel de radio- als televisieapparatuur te vernieuwen. Daarmee is onder andere de kwaliteit van het televisiekanaal van Studio Alphen naar HD-kwaliteit opgeschroefd.

De nieuwsreportages en televisieprogramma's van Studio Alphen zijn al jarenlang in HD-kwaliteit te bekijken via internet. De beeldkwaliteit van het televisiesignaal bleef daarbij achter. Dat is geen keuze geweest van de publieke lokale omroep, maar van de telecombedrijven die het tot onlangs niet toestonden om in betere beeldkwaliteit uit te zenden.