Weekend vol met wegwerkzaamheden: N11, N207 én A12 op de schop

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Wie aankomend weekend met de auto op pad wil, doet er goed aan om de route zorgvuldig uit te stippelen. De N11 gaat voor werkzaamheden dicht tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk, de N207 tussen Boskoop en Waddinxveen is nog steeds afgesloten én er wordt gewerkt aan de A12.

De N11 gaat op vrijdag 1 oktober vanaf 21.00 uur in beide richtingen dicht tussen Alphen aan den Rijn (N207) en Zoeterwoude-Rijndijk. Op maandag 4 oktober is de weg weer toegankelijk vanaf 05.00 uur. Aan de N207 tussen Boskoop en Waddinxveen wordt al sinds zaterdag 4 september gewerkt. Naar verwachting gaat de provinciale weg op zondag 3 oktober om 22.00 uur weer open voor het verkeer.

Rijkswaterstaat vervangt op dit moment ook het asfalt op de A12 tussen Woerden en Reeuwijk. Daarnaast vinden er verschillende onderhoudswerkzaamheden plaats. De A12 is tussen knooppunt Oudenrijn en Nieuwerbrug volledig afgesloten in de richting van Den Haag. Verkeer van Alphen aan den Rijn naar Utrecht kan wel gewoon over de snelweg. Tussen Nieuwerbrug en Reeuwijk wordt er ook gewerkt, maar daar blijft een beperkt aantal rijstroken toegankelijk.

vanAnaarBeter

Automobilisten worden geadviseerd om hun route voor vertrek te controleren via de website vanAnaarBeter. Hulpdiensten kunnen te allen tijde langs de werkzaamheden.