Welke feesten zijn er tijdens carnaval in Boskoop en wie treden op?

Gepubliceerd op 04 februari 2020 om 23.01 uur

BOSKOOP - Carnaval komt er weer aan en dan verandert Boskoop traditiegetrouw in Kwakveen. Anderhalve week lang worden er allerlei festiviteiten georganiseerd door carnavalsvereniging De Krooshappers.

De aftrap is vrijdag 14 februari: het alcoholvrije feest Sensation Red. Een dag later is het Disco Carnaval (kinderen) en Jeans Carnaval (volwassenen). Dj's Mivo en Chris de Luxe draaien muziek. Aan de vooravond van carnaval is vrijdag 21 februari Bal Masqué. KaramBAM treedt op en bezoekers moeten verplicht verkleed komen.

Zaterdag 22 februari is de grote carnavalsdag. Als de optocht - die Studio Alphen ook dit jaar weer live op televisie uitzendt - 's middags door Boskoop is getrokken, is het optochtbal. De geboekte band dit jaar is PROOST!.

Van themabal tot Tot de Bojum

Het carnavalsfeest gaat zondagmiddag verder met familiebal (artiesten: Circus Meerfout en dj Ricardo) en themabal (artiest: Fragment). Maandag 24 februari is er een bonte middag en 's avonds moeten de laatste fusten bier leeg tijdens Tot de Bojum. Sweaty Disco verzorgt de muziek. Dinsdagavond is er nog een afsluitende kroegentocht.

Lees ook: Nieuwe Prins Carnaval van De Krooshappers onthuld: De Keukenprins

advertentie advertentie