Gepubliceerd op 11 Mei 2019 om 19.05 uur

ARC wint van WV-HEDW en blijft drukzetten op koplopers

ALPHEN AAN DEN RIJN - Het slechte nieuws van deze zaterdag is dat ARC's concurrenten om het kampioenschap zaterdag wonnen, het goede nieuws is dat daardoor ARC's concurrenten om een nacompetitieticket verloren hebben.

Met nog twee wedstrijden staat ARC twee punten achter DHSC en AFC. Waar DHSC een beter doelsaldo heeft dan ARC, heeft AFC een minder doelsaldo. Als de Racing de laatste twee duels wint, DHSC één keer verliest en AFC minimaal één maal gelijkspeelt, dan gaat de titel in de 1e Klasse A naar Alphen aan den Rijn. Dichterbij is een plek in de nacompetitie voor ARC. Drie punten staan de Alphenaren voor op BOL.

ARC speelde zaterdag uit tegen WV-HEDW. In Amsterdam begon de Racing dramatisch en mag het doelman Aaron Balk op hun blote knieën bedanken dat hij voorkwam dat WV-HEDW in het openingskwartier met 2-0 voor kwam. In het daaropvolgende kwartier scoorden Coen de Groot en Derek Prins met het hoofd de 0-2.

Scoreverloop WV-HEDW - ARC 0-2 (0-2): 0-1 Coen de Groot, 0-2 Derek Prins.

Hieronder kun je samenvatting van WV-HEDW - ARC bekijken, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Mark Evers en Derek Prins.
advertentie
.
advertentie