Gepubliceerd op 14 Februari 2020 om 13.39 uur

Woensdag presentatie maatregelen Gemeneweg (N209) bij Hazerswoude-Dorp

HAZERSWOUDE-DORP - Welke maatregelen gaan er nu daadwerkelijk genomen worden om de verkeersproblemen op de N209 bij Hazerswoude-Dorp op te lossen? Die vraag wordt aanstaande woensdag beantwoord door de provincie Zuid-Holland en gemeente Alphen tijdens een informatiebijeenkomst.

Inmiddels zijn alle onderzoeksresultaten binnen en is vastgesteld hoe de te kiezen maatregelen worden ingepast in de omgeving. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom om de presentatie bij te wonen in dorpshuis De Juffrouw in Hazerswoude-Dorp (Dorpsstraat 250).

Hazerswoudenaren ervaren veel overlast van het doorrijdende verkeer dat via de provinciale weg het dorp passeert. Door de bouw van nieuwe woonwijken, de aanleg van extra wegen en de komst van een groot industriegebied in Bleiswijk zal dit probleem alleen maar verder toenemen.

Tunnel onbespreekbaar

Een tunnel onder Hazerswoude-Dorp door is volgens de politiek onbetaalbaar. Extra rotondes en meer toegangswegen om Hazerswoude-Dorp in en uit te rijden moeten een oplossing bieden.

Lees ook: Nieuwe wegen N209 naar Hazerswoude-Dorp via Jan van Eijcklaan en Breitnerlaan

advertentie
 
advertentie