Young Adult festival in bieb met workshops influencers en 3D-printen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bibliotheek Alphen aan den Rijn staat zondag 18 september in het teken van de Boekenweek van Jongeren tijdens het Young Adult festival. Tijdens het gratis festival zijn er workshops en leestafels en kunnen 3D-boekenleggers geprint worden.

YA-auteur Chinouk Thijssen (van Gegijzeld en Je hebt één nieuwe volger), BookTokker Noah (@jetweedevader) en Bookstagrammer Esmee (@thegoodbookstuff) verzorgen deze middag verschillende workshops.

De Maakplaats is doorlopend open om te experimenteren met VR-experience, 3D-printen en meer. Tijdens deze speciale editie is een eigen boekenlegger te printen met de 3D-printer.

Boekenweekgeschenk

Het Boekenweekgeschenk voor jongeren van 15 tot en met 18 jaar is het boek 3PAK. 3PAK bevat ijzersterke poëzie van Gershwin Bonevacia en twee verhalen van topauteurs Daan Heerma van Voss en Chinouk Thijssen. Het geschenk is gratis bij de aanschaf van een boek tijdens de Boekenweek van Jongeren. Tijdens het festival in de bibliotheek is Boekhandel Haasbeek/De Kler aanwezig met een ruime selectie boeken en een aantrekkelijke actie.

Bezoekers zijn vanaf 13.00 uur vrij om het festival te bezoeken. Voor het volgen van de workshops is het nodig om een (gratis) plekje te reserveren. Ga hiervoor naar deze pagina.