Zaterdag geen middaguitzending Sport Lokaal op Studio Alphen

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Vanwege omstandigheden is er zaterdagmiddag geen uitzending van Sport Lokaal op de radio bij Studio Alphen. Pas om 17.00 uur kan de uitzending starten. Dat betekent dat alleen het staartje van Alphia - DONK (aftrap 15.30 uur) en de avondwedstrijd Alphense Boys - VKW rechtstreeks te volgen zijn.

De wekelijkse tussenstandenservice is zaterdag wel als vanouds te volgen via de website en kabelkrant van Studio Alphen. Vanaf 17.00 uur wordt op de radio teruggeblikt op alle middagwedstrijden en zijn interviews te horen met trainers en spelers. Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen de samenvattingen te zien van Alphen - Koudekerk en SCH '44 - Zwammerdam.

Op zondag wordt live radioverslag gedaan van ROAC - SO Soest en DSOV - Altior.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend