Zuur gelijkspel Hazerswoudse Boys in topper tegen SJC

HAZERSWOUDE-DORP - Waar Hazerswoudse Boys en SJC vechten om een been, gaat Koudekerk ermee heen. Hazerswoudse Boys - SJC was de topper van het weekend in de 4e Klasse A. De winnaar zou zich na de wedstrijd koploper mogen noemen. Maar het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel en het winnende Koudekerk nam de koppositie over.

Vroeg in de wedstrijd kwam SJC op voorsprong in Hazerswoude-Dorp. Het duurde tot de slotfase van de eerste helft totdat Hazerswoudse Boys kon antwoorden met een doelpunt. Vito Martens werd de diepte ingestuurd en schoot binnen. Tyler van Buuren leek ruim een kwartier na rust het winnende doelpunt te maken. Een goede voorzet schoot Van Buuren schitterend binnen. Maar twee minuten voor tijd kwam SJC toch langszij. Een scrimmage voor het doel, na een hoekschop, werd binnengeschoten.

'Bij de 2-2 wordt een duidelijke overtreding gemaakt op mijn keeper, daardoor viel die gelijkmaker', sprak Hazerswoudse Boys-trainer Wilco Wapenaar na afloop. 'Ik ben trots op de ploeg. We voetballen overtuigend en laten mooie combinaties zien.' Maar Boys maakte de kansen niet af en dus trad de oude voetbalwet in werking.

Scoreverloop Hazerswoudse Boys - SJC 2-2 (1-1): 0-1 Sander van der Vlugt, 1-1 Vito Martens, 2-1 Tyler van Buuren, 2-2 Mike Verhoek.

Hieronder kun je de radio-interviews met Wilco Wapenaar (Hazerswoudse Boys) en Piet Alders (SJC) na afloop van Hazerswoudse Boys - SJC terugluisteren.