Camera Bezorgd

Studio Alphen gooit het deze zomer over een andere boeg. Inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn kunnen een camera bestellen bij de lokale omroep. De camera, inclusief verslaggever, wordt bezorgd bij de leukste, gekste en meest bijzondere onderwerpen.

Alle verhalen zijn vanaf maandag 5 augustus te zien op televisie. De uitzending begint om 19.05 uur en wordt daarna ieder uur herhaald. De uitzendingen zijn daarnaast ook via deze website te bekijken.

Uitzending 3

In de derde en laatste uitzending van Camera Bezorgd maken we kennis met de medewerkers van het Schoutenhuis. Zij werken, zo zeggen ze, in de gezelligste lunchroom van Alphen aan den Rijn. Ook zijn we bij Parkvilla, daar gebruiken ze de zomerperiode om de filmzaal een flinke make-over te geven.

Uitzending 2

In de tweede uitzending van Camera Bezorgd brengen we een bezoek aan Sydney Zomerhuis uit Alphen aan den Rijn. Hij is gek van de blues en treedt regelmatig op onder zijn artiestennaam Brian Sydney. Ook spreken we Irma Vandeveen en Linda Kradolfer, samen met elf andere Alphense vrouwen reizen zij in oktober af naar Malawi om een huis te bouwen.

Uitzending 1

In de eerste uitzending van Camera Bezorgd reizen we af naar Benthuizen, daar laat Liesbeth van Bemmel een voedselbos groeien. Ook brengen we een bezoek aan Chaja Verkerk uit Alphen aan den Rijn die haar eerste modecollectie heeft gemaakt.