Studio Quarantaine

Studio Alphen maakt voorlopig een speciaal radioprogramma maken vanwege de coronacrisis: Studio Quarantaine. In het radioprogramma worden de laatste actualiteiten doorgenomen. 'In deze bijzondere tijd willen we inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn ook verbinden met elkaar', zegt Mike Mourits van Studio Alphen.

'Mensen werken thuis, kinderen gaan niet naar school en iedereen probeert zoveel mogelijk thuis te blijven. Via dit radioprogramma willen we iedereen in contact met elkaar houden.' In Studio Quarantaine besteedt Studio Alphen van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 13.00 uur aandacht aan de verschillende initiatieven die hulp bieden aan mensen die dat op dit moment hard nodig hebben.

'We verzamelen en geven ook tips hoe je thuiswerken kunt combineren met het opvangen en begeleiden van kinderen. En verzoeknummers, om het thuisblijven iets aangenamer te maken, zijn uiteraard ook van harte welkom', zegt Mourits. Neem contact met ons op via deze pagina of stuur ons een WhatsApp-bericht: 0172-515153.

Uitzending gemist

advertentie
 
advertentie