Condoleanceregister Prins Bernhard

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft een condoleanceregister geopend in verband met het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard. In het condoleanceregister is de volgende tekst opgenomen:

De gemeente Alphen aan den Rijn betuigt haar oprechte deelneming met het overlijden van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard. Hij leeft voort in onze herinnering als een betrokken en hartelijke persoonlijkheid.
Wij wensen Hare Majesteit de Koningin en de overige leden van de Koninklijke familie heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Inwoners van Alphen aan den Rijn die hun medeleven willen betuigen kunnen bij de Ontvangstbalie in het stadhuis, Stadhuisplein 1, het register op de volgende tijden tekenen:

Op werkdagen tot de dag van de begrafenis van 8:30 tot 17:30 uur
Vrijdagavond 3 en 10 december van 18:30 tot 20:00 uur
Zaterdagochtend 4 december van 10:00 tot 12:00 uur

Ook kunnen tijdens openingsuren condoleanceregisters worden getekend in De Bron (Ridderhof) en De Oude Wereld (Kerk en Zanen).

Bestuursleden van de Algemene Oranje Vereniging bezoeken in de komende week verzorgings- en verpleeghuizen om deze bewoners ook in de gelegenheid te stellen de condoleanceregisters te tekenen.

Aarlanderveen en Zwammerdam
De plaatselijke oranjeverenigingen bieden de inwoners van Aarlanderveen en Zwammerdam de gelegenheid een condoleanceregister in de kernen te ondertekenen. Vanaf heden kunnen inwoners van Zwammerdam terecht in het Gezondheidscentrum (Oude Gemeentehuis) op het Plein op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur met uitzondering van woensdag waarop het centrum tot 12:00 uur geopend is. Inwoners van Aarlanderveen kunnen donderdag 9 december van 18:00 tot 20:00 uur terecht in Het Oude Rechthuis.