Adverteren

Adverteren bij Studio Alphen

Studio Alphen is de publieke lokale omroep van de gemeente Alphen aan den Rijn. Iedere dag doet de zender op radio, televisie, internet en via sociale media verslag van actuele gebeurtenissen in Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn en Zwammerdam. Naast actualiteitenprogramma's besteedt Studio Alphen ook uitgebreid aandacht aan sport, politiek en cultuur.

In het potentiële uitzendgebied van Studio Alphen (Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Waddinxveen) wonen ruim 225.000 inwoners. Tienduizenden mensen consumeren iedere week programma's en nieuws van Studio Alphen.

Mogelijkheden

Het is mogelijk om op alle mediakanelen (radio, televisie, internet) advertenties te plaatsen. Daarnaast is het mogelijk om radio- en televisieprogramma's te sponsoren. Deze worden vernoemd voor en na het programma in zogeheten billboards.

Contact

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw campagne? Neem dan contact met op ons voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren graag naar uw wensen.