Gepubliceerd op 14 April 2019 om 9.16 uur

Aarlanderveen rouwt om overlijden broer speler, titel weekje uitgesteld

AARLANDERVEEN - Aarlanderveen heeft de eerste kans om de (eerste titel ooit in de clubhistorie) titel te bemachtigen niet gegrepen zaterdag. Alphense Boys deed weliswaar wat voor Aarlanderveen moest gebeuren, namelijk punten verspelen, maar de Veners wisten zelf ook niet te winnen. De topper tussen koploper Aarlanderveen en nummer twee FC Oegstgeest eindigde in 0-0.

Het was een zware week voor de selectie van trainer Arjen Linstra. De broer van Aarlanderveen-speler Robbie Nagtegaal overleed op 25-jarige leeftijd. De festiviteiten voor aanvang van de kampioenswedstrijd werden versoberd, er was een minuut stilte en de spelers van Aarlanderveen droegen rouwbanden.

Met Nagtegaal in de basis, had Aarlanderveen het overwicht ten opzichte van Oegstgeest. Derk Gruppen (paal), Jens Lamboo (lat) en Sallem Chemlalli (drie kansen) scoorden niet.

Volgende week

Het is niet de vraag of Aarlanderveen kampioen wordt in de 4e Klasse A, maar wanneer. Het verschil tussen Aarlanderveen en Oegstgeest blijft elf punten. Voor Oegstgeest staan nog vier wedstrijden op de rol, voor Aarlanderveen vijf.

Volgende week heeft Aarlanderveen aan een gelijkspel tegen Zevenhoven voldoende om alsnog kampioen te worden. Als Oegstgeest tegen Koudekerk punten verspeelt, is Aarlanderveen ongeacht het eigen resultaat kampioen.

Scoreverloop Aarlanderveen - FC Oegstgeest 0-0 (0-0).

Hieronder kun je de samenvatting van Aarlanderveen - FC Oegstgeest bekijken, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden, evenals de interviews met Arjen Linstra, Jimmy Nieumeijer en Huig-Jan Heeringa al bekijken.
advertentie
 
advertentie