Alphense Boys moet officiële handhaving weekje uitstellen

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Vijf minuten voor tijd lag Alphense Boys nog op koers om handhaving in de Hoofdklasse B veilig te stellen. En op koers voor de derde overwinning op rij. Maar in de slotfase scoorde Leonidas de gelijkmaker. Alphense Boys - Leonidas eindigde zondag in 2-2.

Met acht punten voorsprong op IFC gaat Alphense Boys de laatste drie wedstrijden van het seizoen in. Als IFC volgend weekend niet wint, is Alphense Boys ongeacht het eigen resultaat veilig. Alphense Boys staat zelf achtste en kan nog op de zesde plek eindigen.

Tegen Leonidas kwam Alphense Boys na ruim een uur voetballen op achterstand. Bas van Zoest en Thom Nouwens zetten Alphense Boys weer op voorsprong. Van Zoest liep een vrije trap van Nouwens binnen, Nouwens scoorde vanaf de strafschopstip na een overtreding op Patrick Krop.

Scoreverloop Alphense Boys - Leonidas 2-2 (0-0): 0-1 Assad El Harti, 1-1 Bas van Zoest, 2-1 Thom Nouwens (strafschop), 2-2 David Kappel.

Hieronder kun je de samenvatting van Alphense Boys - Leonidas bekijken, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden, evenals de interviews met Hein van Heek, Pepijn Kooij en Patrick Krop al zien.