Alphense Boys schiet niets op met gelijkspel tegen UDI ‘19

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen UDI '19 en ziet het gat met de top-4 van de ranglijst in de Hoofdklasse B oplopen tot negen punten. Die top-4 is belangrijk omdat de nummers twee tot en met vier zich plaatsen voor de nacompetitie.

Thom Nouwens opende de score. De aanvoerder van Alphense Boys schoot halverwege de eerste helft een vrije trap binnen. Wietse van Lankveld schoot de bal op zijn beurt in de tweede helft in de benedenhoek van het doel: 1-1. Daarna golfde het spel op en neer met grote kansen over en weer.

De laatste twee competitiewedstrijden tot aan de winterstop zijn belangrijk voor Alphense Boys. Dan wordt tegen degradatiekandidaten gespeeld en moeten de Alphenaren als middenmoter definitief afstand zien te nemen van de onderste zone.

Scoreverloop Alphense Boys - UDI '19 1-1 (1-0): 1-0 Thom Nouwens, 1-1 Wietse van Lankveld.

Hieronder kun je de samenvatting van Alphense Boys - UDI '19, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden, bekijken evenals de interviews met Hein van Heek, Tim van der Linden en Thom Nouwens (allen Alphense Boys):