Alphense Boys verliest met 4-2 van Meerssen ondanks 0-2 voorsprong

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys doet vooral zichzelf veel pijn met de 4-2 nederlaag tegen Meerssen. De ploeg van Hein van Heek stond zondag in zuid-Limburg met 0-2 voor, maar kon de zege niet over de eindstreep trekken. Sterker nog, Alphense Boys verloor. Het is de derde nederlaag van het seizoen. Met vier punten uit vijf wedstrijden staat Alphense Boys elfde in de Hoofdklasse B.

Alphense Boys begon voortvarend aan de wedstrijd. Arjan Ouwendijk stifte de bal over de keeper heen en scoorde na een kwartier 0-1. Mike Bavelaar gaf de assist op de 0-2 van Thom Nouwens. Daarvoor had ook Lilinho Martins een grote kans. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor Alphense Boys, maar toen stond Jordy van der Sloot op.

Op slag van rust tekende Van der Sloot voor de 1-2 en halverwege de tweede helft maakte diezelfde Van der Sloot 2-2. Uit een hoekschop viel enkele minuten later de 3-2. Van der Sloot maakte hem. Alphense Boys ging alles of niets spelen in de hoop een puntje te pakken, maar in blessuretijd counterde Meerssen naar de 4-2. Opnieuw was Van der Sloot trefzeker.

Scoreverloop Meerssen - Alphense Boys 4-2 (1-2): 0-1 Arjan Ouwendijk, 0-2 Thom Nouwens, 1-2 Jordy van der Sloot, 2-2 Jordy van der Sloot, 3-2 Jordy van der Sloot, 4-2 Jordy van der Sloot.

Hieronder kun je de interviews met Hein van Heek, Arjan Ouwendijk en Raychelo Fecunda beluisteren