Alphense Boys verliest opnieuw, eindstand 0-2 tegen JOS

Alphense Boys Foto: Arjan de Graaf

ALPHEN AAN DEN RIJN - Na de verrassende nederlaag van vorige week tegen MSC Meppel, heeft Alphense Boys zondag de thuiswedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer opnieuw verloren. De wedstrijd eindigde in 0-2.

Voor de tweede week op rij heeft Alphense Boys aanvallend geen antwoord op de muur die de tegenstander vormt rond het strafschopgebied. Na tien minuten kwam JOS op voorsprong, na verkeerd ingrijpen van de verdediging van Alphense Boys. Kobina Plange wist, enkele seconden na rust, een counter na balverlies van Alphense Boys te verzilveren in het tweede doelpunt.

De Alphense ploeg had weinig kansen, één voor Cem Sahin in de eerste helft en één voor Kees Tol in de tweede helft.

'Slechte start van competitie'

'Dit is een slechte start van competitie', zegt trainer Hein van Heek na afloop van de wedstrijd. 'Van een sterke tegenstander als JOS kun je verliezen, maar van Meppel vorige week niet. Maar we moeten een team gaan worden. Dat zijn we nog niet en daar moeten we maandag over praten met elkaar.'

Scoreverloop Alphense Boys - JOS/Watergraafsmeer (0-2): 0-1 Malcolm Esajas, 0-2 Kobina Plange.