Gepubliceerd op 16 Februari 2020 om 12.06 uur

Alphense Boys vervalt tegen Hollandia in oud repertoire: vijf minuten verslappen en verliezen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Niet voor het eerst dit seizoen verliest Alphense Boys door twee slaapmomenten waaruit de tegenstander scoort. Hollandia deed het zaterdagavond twee keer waardoor de koploper van de Hoofdklasse A met een 0-2 zege van het veld stapte in Alphen aan den Rijn.

'We hebben Hollandia een kwartier de tijd gegeven om te voetballen en geven het in vijf minuten weg met twee doelpunten kort achter elkaar', constateert Alphense Boys-trainer Hein van Heek, om er snel aan toe te voegen: 'We creërden ook veel te weinig kansen deze avond.'

Sven Deen profiteerde na een half uur voetballen van een defensieve fout bij Alphense Boys, drie minuten later krulde Bart Split de 0-2 in de touwen. Alphense Boys had het winnen van de tweede periodetitel in eigen hand, maar dat wordt na zaterdagavond een lastig verhaal. Al blijft het verschil met de koploper vier verliespunten met nog drie duels te spelen.

Scoreverloop Alphense Boys - Hollandia 0-2 (0-2): 0-1 Sven Deen, 0-2 Bart Split.

Hieronder is de samenvatting van Alphense Boys - Hollandia te bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Mike Bavelaar, Hein van Heek, Bas van Zoest en Arjan Ouwendijk.
advertentie
 
advertentie