Alphense Boys Zaterdag blijft in spoor van koploper SCH ‘44

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys Zaterdag houdt de druk op SCH '44, de koploper in de 4e Klasse B. De Alphenaren wonnen zaterdag met 3-1 van Linschoten. De achterstand op SCH bedraagt vijf punten, maar Alphense Boys heeft een wedstrijd minder gespeeld omdat in deze afdeling een oneven aantal ploegen zit.

Mustapha Yachou bewees wederom zijn waarde voor het team. De topspits van weleer tekende, in een zwakke eerste helft van Alphense Boys, voor de 1-0 en tijdens een beter tweede bedrijf voor de 2-1. Na rust lag het tempo hoger van Alphense Boys en dat kon Linschoten niet bijbenen. In de slotfase gooide Jesse Boateng de wedstrijd op slot.

Alphense Boys staat op de tweede plek in de 4e Klasse B met vier overwinningen en één gelijkspel. SCH '44, dat is overgestapt van de zondag-tweede klasse naar de zaterdag-vierde klasse, heeft alle zes de wedstrijden gewonnen. De titelstrijd lijkt tussen deze twee ploegen te gaan, al zit Zevenhoven nog op het vinkentouw.

Scoreverloop Alphense Boys Zaterdag - Linschoten 3-1 (1-1): 1-0 Mustapha Yachou, 1-1 Sam da Cruz, 2-1 Mustapha Yachou, 3-1 Jesse Boateng.

Hieronder kun je de radio-interviews met John Cuvelier en Mustapha Yachou na afloop van Alphense Boys - Linschoten terugluisteren.