Alphia doet slechte zaken in strijd om nacompetitie

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphia maakte, en maakt nog altijd, kans op de nacompetitie maar heeft zichzelf zaterdag geen goede dienst bewezen. Met nog vijf wedstrijden te spelen staat Alphia drie punten achter de koppositie in de derde periode. Terwijl Alphia bij winst de gedeelde koppositie had gepakt.

Bij rust stond Alphia met 2-0 achter. Ruim een kwartier voor tijd kopte Daniël Buijnink een vrije trap van Bryan de Bruin binnen. Daarna ging Alphia op jacht naar de gelijkmaker, maar kansen op de 2-2 vielen niet binnen. Diep in blessuretijd scoorde Lugdunum wel 3-1.

Scoreverloop Lugdunum - Alphia 3-1 (2-0): 1-0 Arash Latif, Brian Thong, 2-1 Daniël Buijnink, 3-1 Leroy de Haas.

Hieronder kun je de radio-interviews met Angelo Leverock en Bryan de Bruyn (beiden Alphia) beluisteren.