ARC haalt opnieuw speler Ter Leede, Knoester stopt ermee

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Sami Mouchih verruilt Ter Leede voor ARC volgend seizoen. De linksback komt over van Ter Leede, waar hij een maand geleden aangaf te vertrekken en op zoek te gaan naar een club die hem meer speeltijd kon bieden. Mouchih is bevriend met ARC'er Yassin Kaabouni, die afgelopen zomer het Sassenheimse rood-geel inruilde voor het Alphense zwart-rood.

Cas Knoester maakt volgend seizoen geen deel meer uit van de A-selectie. Hij stopt voor onbepaalde tijd met selectievoetbal. 'De drive en motivatie om op competitieniveau te spelen voel ik dit seizoen minder. Ik heb behoefte aan meer vrije tijd die ik zelf kan indelen', verklaart Knoester op de clubwebsite van ARC. 'Ik wil doen waar ik zelf zin in heb zonder vast te zitten aan vaste tijden en structuur die selectievoetbal van je vragen.'

Spelerscarrousel ARC

Nieuw: Sami Mouchih (Ter Leede), Matthijs de Oude (ARC 2), Luca Tarani (FC Lisse), Mike van Vliet (Noordwijk).

Nieuw (eigen jeugd): Coen van den Hoek.

Blijven: Neal Arnoldus, Boyd Baatje, Lars van IJzendoorn, Pepijn Kooij, Thomas Lamberts, Tjerk Ligtvoet, Arjan Ouwendijk, Huib Oversloot, Derek Prins, Luuk Samsom, Jordi Tuithof, Niels de Vogel.

Weg: Youri Duisterhof (Sportlust '46), Coen de Groot (ESTO), Thijs Hoogenboom (stopt), Cas Knoester (stopt).