ARC voorkomt in blessuretijd uitschakeling in titelstrijd

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tren Drexhage is de naam. De A-junior titke zaterdag in de negentigste minuut de 2-1 binnen namens ARC. En niet te vergeten Youri Duisterhof, die de Racing twintig minuten eerder naast Zuidvogels kopte.

Door deze overwinning blijft ARC meestrijden om het kampioenschap in de 1e Klasse A. Ook koplopers AFC en DHSC wonnen. Daardoor blijft ARC derde staan, maar de achterstand op AFC en DHSC is slechts twee punten. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen. Het doelsaldo van ARC is het minst van de drie.

Ook in de strijd om de derde periodetitel doet ARC goede zaken. ARC deelt met AFC de koppositie in de strijd om een nacompetitieticket. Waar AFC een doelsaldo van +4 heeft, staat ARC op +3.

Scoreverloop ARC - Zuidvogels 2-1 (0-1): 0-1 Tim Horsmeier, 1-1 Youri Duijsterhof, 2-1 Tren Drexhage.