Gepubliceerd op 10 Januari 2019 om 18.45 uur

Archeon wint Alphense onderneming van het jaar-prijs

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Museumpark Archeon is donderdag uitgeroepen tot onderneming van het jaar in de gemeente Alphen aan den Rijn. Archeon kreeg de voorkeur van de jury en het aanwezige publiek boven conserveringsbedrijf Helicon Conservation Support. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van ondernemingsvereniging VOA vond traditiegetrouw de finale plaats.

'Alphen heeft zulke mooie bedrijven en dat wij hier dan mogen staan is waanzinnig', glunderde Jack Veldman, die samen met zijn vrouw Monique de directie van Archeon vormt, op het podium na het bemachtigen van de prestigieuze prijs. Monique: 'Ik voel me ontzettend vereerd. Natuurlijk hoop je hier op. We kunnen wel stellen dat cultuur heeft gewonnen.'

VOA-voorzitter Eric Carree noemt Archeon en Helicon twee hele verschillende bedrijven die toevalligerwijs allebei in dezelfde archeologiebranche zitten. 'Het zijn twee bedrijven die financieel heel gezond zijn en vooral stralen van ambitie. Op hun eigen manier geven ze innovatie een plek binnen hun bedrijf. Dat vind ik heel erg knap', aldus Carree.

advertentie
 
advertentie