ARCO Metaal uit Boskoop valt in de prijzen als actief leerbedrijf

BOSKOOP - Het Boskoopse ARCO Metaal heeft de OOM Award 2021 in de wacht gesleept als een van de meest actieve (metaal)leerbedrijven van de provincie Zuid-Holland. De prijs wordt uitgereikt door OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking.

'ARCO Metaal heeft een bijzondere indruk achtergelaten', aldus de jury van de prijs. 'Vanwege de grote inspanningen op het gebied van opleiden en ontwikkelen maar ook de prettige open werksfeer en de solidariteit onderling. ARCO stimuleert zijn medewerkers zeer nadrukkelijk om zich verder te ontwikkelen en opleidingen te blijven volgen.' Het bedrijf uit Boskoop liet de andere genomineerden HTC parking & security uit Waddinxveen en Logiqs in Maasdijk achter zich.

De nominaties voor de OOM Awards worden bepaald op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven, die uiteindelijk een winnaar uit de bus trekt.