AVV Alphen in slotminuten van 2-1 voor naar 2-3 verliezen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tegen de grote titelfavoriet RKDES heeft AVV Alphen zich zondag kranig verweerd, maar ging uiteindelijk toch kopje onder. De wedstrijd eindigde in 2-3. Daardoor blijft Alphen op nul puten staan in de 3e Klasse A, ook na drie wedstrijden.

RKDES kwam op 0-1, gevolgd door de gelijkmaker van Jan de Lange. Diezelfde De Lange zette Alphen in de tweede helft ook op voorsprong. Een vlijmscherpe counter werd gepromoveerd tot doelpunt. Alleen kon RKDES in de laatste vijf minuten nog twee keer scoren.

Scoreverloop Alphen - RKDES 2-3 (1-1): 0-1 Indy van Koert, 1-1 Jan de Lange, 2-1 Jan de Lange, 2-2 Bryan van Weerdenburg, 2-3 Robin van der Steeg.

Hieronder kun je de radio-interviews met Rob de Lange en Jan de Lange beluisteren