Benauwde zege Aarlanderveen op Hazerswoudse Boys

HAZERSWOUDE-DORP/AARLANDERVEEN - Een nipte overwinning (0-1) heeft Aarlanderveen zaterdag geboekt op Hazerswoudse Boys. Halverwege de eerste helft tekende Bram Egberts voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Aarlanderveen deelt met LSVV '70 en FC Oegstgeest (allen zes punten) de koppositie in de 4e Klasse A, Hazerswoudse Boys heeft één punt.

Na een saaie eerste helft, was het spel na rust een stuk levendiger. Over en weer waren er veel kansen te zien, maar geen van de ploegen wist te scoren. Jamil Kalisse viel in de tweede helft in namens Aarlanderveen. Hij maakte het einde van de wedstrijd niet mee, omdat de Vener twee keer geel kreeg van de scheidsrechter.

Scoreverloop Hazerswoudse Boys - Aarlanderveen 0-1 (0-1): 0-1 Bram Egberts.

De interviews na afloop van Hazerswoudse Boys - Aarlanderveen zijn uiterlijk maandag online te bekijken, datzelfde geldt voor de samenvatting die vanaf maandagavond ook op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen