Bernardus - MMO na 60 seconden gestaakt, ambulance rijdt naar verkeerde dorp

Gepubliceerd op 28 september 2019 om 15.31 uur

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - De voetbalwedstrijd tussen Bernardus en MMO is zaterdag na exact één minuut gestaakt. MMO-speler Jelle Visser raakte na zestig seconden zwaargeblesseerd en moest per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden.

Maar het duurde en duurde totdat de ambulance arriveerde. Wat bleek, de ziekenwagen was niet naar het complex van Bernardus in Hazerswoude-Rijndijk gereden maar naar MMO in Hoogmade. Daarop besloot de scheidsrechter, op verzoek van MMO, om het duel definitief te staken.

Toen de ambulance na drie kwartier was gearriveerd en Visser werd behandeld, bleek hij zijn sleutelbeen te hebben gebroken. Hij werd door de hulpverleners uit de ambulance gezet en moest met eigen vervoer naar het ziekenhuis.

Wedstrijd overspelen

Het treffen tussen beide 4e Klasse A-ploegen, Bernardus' eerste thuiswedstrijd sinds het eerste elftal is overgestapt van het zondag- naar het zaterdagvoetbal, wordt in november in zijn geheel overgespeeld.

Scoreverloop Bernardus - MMO: gestaakt (0-0).

Beelden van Bernardus - MMO, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie worden uitgezonden door Studio Alphen, zijn hieronder te bekijken.

advertentie advertentie