BSC ‘68 op z’n plek gezet door Bergambacht

BENTHUIZEN - BSC '68 en Bergambacht, twee kanshebbers op het kampioenschap in de 4e Klasse C. Ze spelen zaterdag tegen elkaar en het zijn de Benthuizenaren die met 3-0 onderuit gaan. 'Een duur verlies tegen een directe concurrent', zegt BSC '68-trainer Marco Lange.

Na twee minuten komt BSC al op achterstand en na acht minuten staat het 2-0. 'Een voorzet die de kruising ingaat bij de 1-0 en hun spits is erg attent bij de 2-0', omschrijft Lange de doelpunten. 'En dan kan alles wat je hebt voorbereid, de prullenbak in.' Een grote kans op de 2-1 mist BSC vlak voor rust. Vlak na rust maakt Bergambacht de 3-0.

'Al had je hier maar een punt gepakt. Als je 2-0 achter staat en je kunt nog wat rechtzetten, dan ben je blij. En die kansen hebben we wel gehad', sombert Lange. BSC '68 blijft na drie wedstrijden op zes punten staan.

Scoreverloop Bergambacht - BSC '68 3-0 (2-0): 1-0 Jelle Hordijk, 2-0 Luuk Botter, 3-0 Peter Meijer.

Hieronder zijn de radio-interviews met Marco Lange en Stijn van Leeuwen te beluisteren.