Competitie- en bekervoetbal bij Studio Alphen dit weekend

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Speelronde twee van de vierde divisie en speelronde één van de districtsbeker staan dit weekend op het programma. Studio Alphen doet daar uitgebreid verslag van op radio, televisie en internet.

ARC speelt zaterdag om 14.30 uur thuis tegen FC 's-Gravenzande en Alphense Boys ontvangt een dag later Velsen om 14.00 uur. Verder doet Studio Alphen zaterdag live radioverslag van het bekerduel tussen Alphen en Zwarte Pijl.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van ARC - FC 's-Gravenzande en de bekerontmoeting Hazerswoudse Boys - ASW.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend