Concert Helemaal Top op middenstip voetbalveld, geen kerstshows in feesttent

ZWAMMERDAM - De maatregelen die van kracht zijn als gevolg van het coronavirus heeft Helemaal Top doen besluiten om dit jaar geen traditionele kerstshows in een grote tent te organiseren. Al jaren luidt Helemaal Top de kerstvakantie in met twee grote concerten in Zwammerdam, die steevast worden bijgewoond door enkele duizenden fans.

Toine Kremer, een van de drie zangers van Helemaal Top, zegt dat alleen als in de komende maanden een vaccin beschikbaar komt, er een kans bestaat dat de tentfeestconcerten op 10 en 11 december alsnog door kunnen gaan. 'Maar, wij gaan ervan uit dat het niet door kan gaan', aldus Kremer.

Middenstipconcert

De Zwammerdamse zangformatie komt wel met een alternatief, voor zowel het afgelaste dorpsfeest in Zwammerdam als het niet door kunnen gaan van de kerstshows: een concert op het veld van voetbalvereniging Zwammerdam.

Middenstipconcert The End of Summer is zaterdagavond 26 september. Op het hoofdveld van de voetbalclub krijgen alle bezoekers een tafel, waar maximaal vier mensen aan plaats mogen nemen, toegewezen. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

December

Mogelijk komt er ook nog een alternatief voor de kerstshows in december, verklapt Kremer. Daarover hoopt Helemaal Top op korte termijn meer bekend te kunnen maken.

Hieronder is de televisiereportage van de kerstshows in 2019 te bekijken, toen zanger Sander Verburg afscheid nam van Helemaal Top.