De Ontknoping: alle kampioenskandidaten dit weekend te volgen via Studio Alphen

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Alle titelkandidaten (ARC, Alphia, Koudekerk en Zwammerdam) komen in actie en zijn - met nog vier speelrondes te gaan - te volgen. Daarnaast duurt de radio-uitzending op zaterdag tot 19.30 uur vanwege de avondwedstrijd van Alphense Boys.

Zaterdag zijn de voetbalwedstrijden Rijsoord - ARC, Nieuwkoop - Alphia, SJZ - Koudekerk, Woubrugge - Bernardus, NSV '46 - Zwammerdam en Alphense Boys - Be Quick 1887 live te beluisteren. Op zondag wordt verslag gedaan van Pancratius - Altior en de kampioenswedstrijd in het hockey tussen Myra en Alphen.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Rijsoord - ARC en Myra - Alphen.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend