Dit weekend eerste voetbalsamenvattingen van 2022 op Studio Alphen

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In afwachting van de eerste voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij coronaversoepelingen, portretteren verslaggevers voor de tweede zaterdag op rij een uur lang voetbalverenigingen uit de gemeente Alphen aan den Rijn.

Deze zaterdagmiddag staan Alphen (Alphen aan den Rijn), Floreant (Boskoop), Koudekerk (Koudekerk aan den Rijn) en Hazerswoudse Boys (Hazerswoude-Dorp) centraal. Aan het woord komen onder meer bestuursleden, trainers en vrijwilligers. Op zondag is er nog minimaal één week geen radio-uitzending.

Ook het wekelijkse televisieprogramma Sport Lokaal is weer te zien. Vanaf maandag is een samenvatting van de interne oefenwedstrijden van ARC en Alphense Boys te bekijken.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend