Dit weekend korfbal, O21- en beker(vrouwen)voetbal op Studio Alphen

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Een week voordat de eerste elftallen van ARC en Alphense Boys aan de competitie beginnen, starten alle andere voetbalteams aan de bekercompetitie. Studio Alphen doet zaterdag live radioverslag van Bernardus - DUNO en reist af naar Doetinchem waar Alphense Boys O21 de onder 21 jaar-competitie aftrapt tegen De Graafschap O21.

De televisiecamera's zijn aanwezig bij korfbal en vrouwenvoetbal. Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van de oefenwedstrijd Tempo - Pernix (Tempo onder leiding van een nieuwe coach, Mark Glissenaar, red.) en de start van het vrouwenvoetbalseizoen met de Reeuwijks-Boskoopse bekerderby tussen RVC '33 en Floreant.

Zaterdag radioverslag, maandag televisiesamenvattingen

In eerste instantie keren de radio-uitzendingen van Sport Lokaal alleen op zaterdagmiddagen (14.00-18.00 uur) terug. De wekelijkse programma's op zondagen worden op 6 september opgestart. In dat weekend beginnen ARC en Alphense Boys aan hun voetbalcompetitie.

Dat de bal rolt is ook op beeld te zien. Iedere maandagavond zendt Studio Alphen drie dagen lang Sport Lokaal uit op televisie met daarin samenvattingen van oefenwedstrijden. De hoogtepunten van deze duels zijn ook op YouTube te bekijken.