Dronken vrouw veroorzaakt vijf aanrijdingen tijdens dollemansrit

Foto: John van der Tol

BOSKOOP - Agenten hebben zaterdag een 32-jarige vrouw uit Geleen (Limburg) aangehouden in Boskoop die tijdens een lange dollemansrit vijf aanrijdingen heeft veroorzaakt. Volgens de politie was de vrouw onder invloed. Bij een van de aanrijdingen is in ieder geval iemand gewond geraakt.

De politie kreeg zaterdagochtend verschillende meldingen binnen over een auto die vier aanrijdingen had veroorzaakt in Rotterdam-Oost en daarna is doorgereden. Daarbij veroorzaakte de bestuurder veel schade en raakte iemand gewond. De politie riep daarna via social media op om uit te kijken naar een zwarte Mercedes Vito met flinke schade en zonder kentekenplaat aan de voorkant.

Niet veel later kreeg de politie een vijfde melding van een aanrijding die was veroorzaakt door de 32-jarige vrouw. Uiteindelijk is de wegpiraat via Waddinxveen naar Boskoop gereden. Daar lukte het agenten om de automobilist bij een benzinestation op de Zijde aan te houden en een einde aan de dollemansrit te maken.

Onder invloed

De politie laat weten dat de vrouw onder invloed was tijdens het rijden. Of de vrouw ook gewond is geraakt door de verschillende aanrijdingen, is niet bekend.