Gepubliceerd op 17 Maart 2020 om 9.05 uur

Extra afleveringen van het Alphens Filmjournaal op televisie bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Op werkdagen zendt Studio Alphen voorlopig afleveringen van het Alphens Filmjournaal uit op televisie. Ieder uur is er een andere jaargang van het filmjournaal te zien, direct na het Studio Alphen Nieuws.

Voorlopig zendt de publieke lokale omroep geen sportprogramma's op radio en televisie uit. 'We hebben veel uitzendingen van het Alphens Filmjournaal op de plank liggen. De afleveringen worden altijd zeer gewaardeerd door kijkers', zegt Mike Mourits van Studio Alphen. 'We gaan ervan uit dat de oudste inwoners van onze gemeente geen beschikking hebben over bijvoorbeeld Netflix. Op deze manier bieden we toch wat afleiding in deze bijzondere tijd, met videobeelden uit Alphen aan den Rijn die teruggaan tot 1963.'

Op het hele uur begint de programmering met het laatste nieuws uit de gemeente Alphen aan den Rijn, gevolgd door een uitzending van het Alphens Filmjournaal. De televisieprogrammering wordt ieder uur herhaald. 'Zo houden we kijkers ook op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeente, uiteraard ook over de coronacrisis', zegt Mourits.

Kanalen

Studio Alphen is bij KPN te zien op kanaal 1407 (digitale televisie) en bij Ziggo op kanaal 40 (digitale televisie) en kanaal 45 (analoge televisie). Een compleet overzicht van alle kanalen bij de verschillende televisie-aanbieders is hier te vinden. 

Op zaterdag en zondag wordt het televisieprogramma PuurPodium uitgezonden.

advertentie
 
advertentie