Familiebedrijf uit Hazerswoude-Dorp wint ‘Sterkste Schakel Regio Rijnland’

Van der Linde Mode & Lingerie Foto: Arjan van der Zwart

HAZERSWOUDE-DORP - Afgelopen vrijdag was de spannende ontknoping van de competitie om de trofee voor de meest klant- en servicegerichte ondernemer in de regio. De keuze van de jury is gevallen op Van der Linde Mode & Lingerie uit Hazerswoude-Dorp. Ook werd het bedrijf derde bij de Publieksprijs.

Vrijdagavond 8 maart vond de prijsuitreiking van de verkiezing van de Sterkste Schakel regio Rijnland 2024 in stijl plaats in de Keizerszaal van het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Er waren ruim driehonderd ondernemers met hun medewerkers en andere gasten aanwezig voor de spannende finale. Want aan wie zou de vakjury dit jaar de prijs uitreiken voor het bedrijf waar klant- en servicegerichtheid 'in het DNA zit’?

Lang in spanning

Er kon naar hartenlust worden genetwerkt tussen de aanwezigen, maar toen de lichten dimden begon het serieuze deel van de avond. Presentator Bob Heeren hield het publiek nog lang in spanning tot de prijswinnaars één voor één bekend werden gemaakt.

De hoofdprijs ‘Sterkste Schakel’ was er voor Van der Linde Mode & Lingerie uit Hazerswoude-Dorp en Waddinxveen. Andere genomineerden in de categorie Retail-Non Food uit Alphen aan den Rijn waren van Waay interieurs uit Benthuizen en Electroworld Hoogendoorn uit Alphen aan den Rijn.  

Trots op familiebedrijf

'We zijn trots op onze mooie winkels met het beste team dat er is. En iedereen die op ons heeft gestemd heel erg bedankt', geeft Marieke van der Linde aan namens het hele team. Marieke heeft haar zaken goed op een rijtje en is vol goede moed op weg naar het 100-jarig bestaan van het in 1929 door haar overgrootvader opgerichte familiebedrijf.

Daarnaast werden diverse andere prijzen uitgeloofd om ondernemers die een stapje meer zetten voor hun klanten te stimuleren. Zo werd onder meer de SEO Ninja Award uitgereikt voor de beste website aan BINK Techniek uit Alphen aan den Rijn. De winnaar van de publieksprijs was voor Slagerij Klein uit Noordwijkerhout.