Franse versie ‘Kleine Jongen’ brengt Tess et les Moutons niet naar finale We Want More

Gepubliceerd op 25 juli 2020 om 10.07 uur

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Tess et les Moutons is er niet in geslaagd om de finale van het SBS6-televisieprogramma We Want More te bereiken. De Franse vertolking van André Hazes' Kleine Jongen heeft de chansonband niet naar de eindstrijd van de talentenjacht gebracht.

'Wat was dat een prachtig avontuur!', blikt de Hazerswoudse Tess van der Zwet terug. 'En wat hebben we genoten: van de ervaring en van het spelen op zo'n mooi podium', aldus de zangeres van de vijfkoppige band, waar ook onder meer gitarist Leon Sibum uit Boskoop en bassist Boris Egberts uit Alphen aan den Rijn deel van uitmaken.

Met het lied Bruxelles overtuigde Tess et les Moutons de jury in de eerste ronde en werden de muzikanten naar de halve finales gestemd. Vrijdagavond was de eerste halve finale-uitzending. In de halve eindstrijd zitten nog twee Alphense artiesten, zij komen later aan de beurt: Menno Aben en Ailany Ton.

Vlak voor de uitzending gaf Tess van der Zwet een interview in het Studio Alphen-radioprogramma's Café de Engelenhoek. Het gesprek is terug te luisteren, onder het fragment van het televisie-optreden van vrijdagavond. Café de Engelenhoek wordt iedere vrijdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur uitgezonden op Studio Alphen.

advertentie advertentie