Griezelen in horror experience Fright Factory eind april

ALPHEN AAN DEN RIJN - De Fright Factory, de horrorbeleving van Stichting De Fantasie Compagnie, opent dit jaar in plaats van in oktober, in april haar deuren voor het publiek. Het griezelen is te beleven aan de Olympiaweg.

Het team achter Fright Factory heeft gemerkt dat horrorevenementen zich niet tot oktober hoeven te beperken. Daarom draaien zij deze test. 'Mocht deze editie een succes zijn, dan houden we zeker de optie open om het definitief naar de lente te verplaatsen', vertelt Jeroen de Nie van De Fantasie Compagnie. 'We gaan er in ieder geval weer een gruwelijk goed spektakel van maken.'

Deze editie staat volledig in het teken van de zombie apocalpyse. Bezoekers worden geconfronteerd met de ondergang van de mensheid en moeten zich zo snel mogelijk in veiligheid brengen. 'Bezoekers merken al gauw dat een catastrofe het beste én het slechtste in mensen naar boven kan halen.' De Fright Factory is open op 28, 29 en 30 april. Tickets zijn te koop via de website van De Fantasie Companie.