Groot onderhoud aan N207 bij Alphen aan den Rijn

N207 Foto: Google Street View

ALPHEN AAN DEN RIJN/AARLANDERVEEN - De provincie Zuid-Holland voert tot begin juli groot onderhoud uit aan de N207 bij Alphen aan den Rijn. Zo wordt onder andere de rotonde op de provinciale weg, kruisend met de N231, opnieuw ingericht.

Bij de rotonde wordt een extra rijbaan gerealiseerd. Ook wordt de doorsteek bij de rotonde bij de Zegerbrug, die de N207 verbindt met de N460 richting Ter Aar, verwijderd. Daarnaast wordt het asfalt op een gedeelte van de parallelweg van de N207 vernieuwd, wordt de openbare verlichting vervangen en wordt de berm verbeterd tussen de Eisenhowerlaan en de Oranje Nassaubrug.

De werkzaamheden worden overdag en in een aantal nachten en weekenden uitgevoerd. Tijdens de weekendwerkzaamheden is de weg volledig afgesloten voor het verkeer. Het is nog niet duidelijk wanneer de werkzaamheden in weekenden gepland staan.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 9 april vindt er een informatiebijeenkomst plaats in Aarlanderveen. Medewerkers van de provincie Zuid-Holland, gemeente Alphen aan den Rijn en de aannemer zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De informatieavond is tussen 19.00 en 21.00 uur en wordt gehouden in Het Oude Rechthuis aan de Dorpsstraat 40 in Aarlanderveen.