Hazerswoudse Boys rekent in paar minuten tijd af met Woubrugge

Foto: Joost van Steen (Joostvansteen.nl)

HAZERSWOUDE-DORP - Binnen mum van tijd stond het 0-4 bij Woubrugge - Hazerswoudse Boys en was de wedstrijd gespeeld. Vito Martens en Leo de Ruiter maakten zaterdag allebei twee doelpunten, waardoor de Hazerswoudenaren een gemakkelijke middag hadden in Woubrugge.

De koppositie in de 4e Klasse A is wederom succesvol verdedigd voor een week. De concurrentie won ook allemaal en als Koudekerk de inhaalwedstrijd wint van Roodenburg, komt Koudekerk gelijk in puntenaantal. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen in de strijd om de eerste periodetitel.

Na de 0-4 nam Hazerswoudse Boys gas terug. Een kwartier voor tijd scoorde Martens de 0-5, al had Ties Tijssen dat vijf minuten eerder moeten doen. Ware het niet dat Tijssen zijn strafschop gekeerd zag worden.

Scoreverloop Woubrugge - Hazerswoudse Boys 0-5 (0-4): 0-1 Vito Martens, 0-2 Vito Martens, 0-3 Leo de Ruiter, 0-4 Leo de Ruiter, 0-5 Vito Martens.

Hieronder kun je de interviews met Thijs van Wetten en Wilco Wapenaar na afloop van Woubrugge - Hazerswoudse Boys terugkijken.