Gepubliceerd op 02 November 2019 om 21.13 uur

Hazerswoudse Boys vergooit tegen Bernardus poleposition periodetitel

HAZERSWOUDE-RIJNDIJK/HAZERSWOUDE-DORP - Een beladen wedstrijd was de Hazerswoudse voetbalderby tussen Bernardus (Hazerswoude-Rijndijk) en Hazerswoudse Boys (Hazerswoude-Dorp) zaterdagmiddag. Voor Bernardus omdat de trainer deze week de laan uit werd gestuurd, voor Hazerswoudse Boys omdat zij periodekampioen kon worden.

De wedstrijd eindigde in 3-3. Geen periodetitel dus voor Hazerswoudse Boys. Sterker nog, de formatie van Wilco Wapenaar heeft het winnen van het periodekampioenschap door de puntendeling niet meer in eigen hand. SJC moet minimaal één van zijn komende twee wedstrijden - tegen laagvliegers - gelijkspelen.

Hazerswoudse Boys kwam op 0-1 en 1-2, maar steeds hielp Daniël van Leeuwen zijn ploeg weer langszij. Diezelfde Van Leeuwen leek tien minuten voor tijd Bernardus zelfs naar de eerste zege van het seizoen te schieten. Maar vlak voor tijd redde Leo de Ruiter een gelijkspel voor Boys. Het is wel het eerste punt dit seizoen van Bernardus in de 4e Klasse A.

Scoreverloop Bernardus - Hazerswoudse Boys 3-3 (0-1): 0-1 Justin Meijer, 1-1 Daniël van Leeuwen, 1-2 Leo de Ruiter, 2-2 Daniël van Leeuwen, 3-2 Daniël van Leeuwen, 3-3 Leo de Ruiter.

Hieronder kun je de samenvatting van Bernardus - Hazerswoudse Boys bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Sibe Schellingerhout, Kelvin Kersseboom (beiden Bernardus) en Wilco Wapenaar (Hazerswoudse Boys).
advertentie
 
advertentie