Het gaat weer beginnen: vanaf nu elk weekend amateurvoetbal bij Studio Alphen

Foto: Gerrit Spruijt

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen trapt de wekelijkse radio-uitzendingen op radio en televisie dit weekend af. Vanaf nu staat de zaterdag in het teken van live amateurvoetbal op de radio en de maandag van samenvattingen op televisie en YouTube.

Alphense Boys en ARC openen zaterdagmiddag de competitie met respectievelijk een uitwedstrijd tegen SJC en een thuisduel met BOL. Allebei de duels vangen om 14.30 uur. De radio-uitzending, inclusief uitgebreide voorbeschouwingen, start om 14.00 uur.

Elke maandag zijn bij Studio Alphen samenvattingen van het amateurvoetbal te zien: vanaf 19.05 uur - drie dagen lang elk uur herhaalt - op televisie en vanaf diezelfde maandag ook op YouTube. Dit weekend worden de voetbalwedstrijden van Alphense Boys en ARC gefilmd.

Live tussenstanden op website en tekst-tv

Ook dit seizoen biedt Studio Alphen weer een tussenstandenservice aan. Wil je continu op de hoogte blijven van de actuele tussenstand in de competitiewedstrijd van Alphense Boys, ARC, Alphia, Aarlanderveen, BSC '68, Koudekerk, Zwammerdam, Alphen, Floreant, Bernardus en/of Hazerswoudse Boys? Zet dan je televisie op Studio Alphen voor live tussenstanden in beeld op televisie via kabelkrant (tekst-tv) én het radiocommentaar op de achtergrond, of klik op deze link om de tussenstanden op onze website te zien.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in amateurvoetbal dit weekend