Hugo Botermans scoort bij eerste basisplaats FC Eindhoven: ‘Blij met doelpunt’

ALPHEN AAN DEN RIJN - Bij zijn eerste basisplaats in het betaald voetbal heeft Hugo Botermans meteen gescoord. De spits van FC Eindhoven scoorde afgelopen weekend in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen Telstar de 1-1.

'Ik ben blij met mijn doelpunt, maar ik had er twee of drie willen scoren. En dan was de wedstrijd waarschijnlijk ook anders afgelopen', aldus de oud-spits van Alphense Boys tegen FOX Sports. Botermans kreeg nog twee kopkansen. Uiteindelijk verloor Eindhoven. 'Als je na rust met 2-1 voor komt, geef je veel te makkelijk de 2-2 en 3-2 weg. We moeten harder zijn achterin en meer duels winnen.'

Botermans, vorige week debuterend met een invalbeurt, wordt dit seizoen door ADO Den Haag verhuurd aan FC Eindhoven. 'Ik wil zoveel mogelijk minuten maken dit seizoen, een vaste basisspeler worden en zoveel mogelijk doelpunten maken.'