Inhaal- en bekervoetbal bij Studio Alphen dit weekend

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Oók dit weekend doet Studio Alphen weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden FC Oegstgeest - Alphen (competitie), ARC - Wippolder, Alphense Boys - Jodan Boys en Meerburg - BSC '68 (allen bekervoetbal) rechtstreeks te beluisteren. Op zondag duikt Studio Alphen het archief in met de serie Sportplaat van de Week.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van FC Oegstgeest - Alphen en Alphense Boys - Jodan Boys.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend