Jelle Verhoeff wint bij basisrentree met BSC ‘68 na lange blessure

BENTHUIZEN - Bij BSC '68 heeft Jelle Verhoeff zaterdag zijn rentree gemaakt in de basis na langdurig blessureleed. 'Sinds november ben ik in training, maar dit is zwaar', zei Verhoeff na afloop. 'Maar, ik word langzaam maar zeker fit. Nog een maandje en dan ben ik weer 100 procent.'

Na rust haalde BSC de trekker over tegen SPV '81. Lijon Korving schoot van afstand de 0-1 binnen en rondde ook de aanval af bij de 0-3. In de tussentijd tekende Kasten van Etten voor de 0-2. Hij scoorde uit een strafschop.

Al met al een verdiende overwinning van BSC, dat met name in de tweede helft beter als groep speelde. BSC '68 klimt naar de derde plek op de ranglijst in de 4e Klasse C. De achterstand op lijstaanvoerder Floreant bedraagt zeven punten.

Scoreverloop SPV '81 - BSC '68 0-3 (0-0): 0-1 Lijon Korving, 0-2 Kasten van Etten (strafschop), 0-3 Lijon Korving.

Hieronder zijn de interviews met Marco Lange en Jelle Verhoeff te beluisteren.