Kampioensduels Alphia en Koudekerk live op Studio Alphen, ook uitzending op Tweede Pinksterdag

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet. Alphia en Koudekerk zijn bij winst kampioen. Beide kampioensduels worden rechtstreeks uitgezonden.

Zaterdag zijn de voetbalwedstrijden Scherpenzeel - ARC, Alphia - Aarlanderveen, Koudekerk - Roodenburg en Bernardus - SJC live te beluisteren. Op maandag, Tweede Pinksterdag wordt verslag gedaan van SJC - Alphense Boys, Hoofddorp - ROAC en Altior - HBC. De uitzendingen beginnen op allebei de dagen om 14.00 uur.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Alphia - Aarlanderveen en Koudekerk - Roodenburg.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend