Korfbalfinale Tempo op televisie, deze voetbalwedstrijden dit weekend op radio

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden Achilles Veen - ARC, Alphia - FC Oudewater, Bodegraven - Zwammerdam en BSC '68 - FC Zoetermeer live te beluisteren. Op zondag wordt verslag gedaan van RKAVV - Alphense Boys, KDO - EMM '21 en Foreholte - Altior. Ook wordt uitgebreid teruggeblikt op de korfbalfinale Tempo - Avanti en de kwartfinales van de KNZB Beker met AZC Alphen.

Vanaf maandag zijn op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen samenvattingen te zien van Alphia - FC Oudewater en Tempo - Avanti.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend