Livestream intocht Sinterklaas morgen op televisie bij Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Morgen (zaterdag) is niet alleen de nationale intocht van Sinterklaas, ook wordt de goedheiligman onthaald in de gemeente Alphen aan den Rijn. Omstreeks 11.30 uur worden Sinterklaas en zijn zwarte pieten verwacht op het Rijnplein. Naar verwachting onthalen 10.000 kinderen en ouders de pakjesboot langs de kade of in het Alphense centrum.

Voor wie niet zelf aanwezig kan zijn bij het moment dat burgemeester Liesbeth Spies Sinterklaas als eerste de hand schudt, verzorgt Studio Alphen een livestream. Op televisie, via www.studioalphen.nl en op de Facebookpagina van Studio Alphen zijn live beelden te zien van de intocht. Als de stoomboot op tijd arriveert, beginnen we omstreeks 11.15 uur met de uitzending.

Sinterklaasjournaal

Sinds afgelopen dinsdag zendt Studio Alphen iedere schooldag Het Alphens Sinterklaasjournaal. Om 18.15 uur is de nieuwe aflevering dagelijks te zien. Online kijken kan ook via de website van Studio Alphen of ons YouTube-kanaal.

Zaterdagavond om 19.00 uur kun je in het Studio Alphen Nieuws op televisie, én online, de hoogtepunten van de intocht en de rijtoer door het centrum van Alphen aan den Rijn zien.